Nyt fra bestyrelsen

Februar-marts 2019:

Lars Rasmussen har valgt at træde ud af bestyrelsen efter mange år i skytteforeningen. Han har bl.a. været med i opbyggelsen af skydebanen. Tusind tak for din indsats igennem årene. Vi glæder og til at se dig som almindeligt medlem fremover.

Vi har til gengæld været så heldige at Michael Larsen har valgt at træde ind i bestyrelsen i stedet for. Det er vi rigtig glade for, og vi glæder os til at se hvad det nye år bringer for den nye bestyrelse.

Der er fremsat ønske omkring tidligere åbningstider, og derfor er der nye åbningstider på prøve indtil sommerferien: kl. 18-30-20.30.
Hvis det er en succes, forbliver de sandsynligvis sådan.

Det åbner også op for at medlemmer/familiemedlemmer har mulighed for at give en hånd med i vores pressede vagtplan, og vi siger tak til Jacob og Karin, som fremover vil hjælpe os med at få vagtplanen til at gå op.